Nieuw luxe project in Beveren - Residentie Laura

In dit project kan je, mits  aan de voorwaarden voldaan is, kopen aan 6% ipv 21% btw, dit kan je snel enkele tienduizenden Euro’s opleveren.

“Residentie Laura” is een prachtig project energiezuinige nieuwbouwappartementen dat wordt ontwikkeld in Beveren,
ter hoogte van de Kleine Kromstraat nummer 16.

Een kleinschalige en gezellige realisatie in exclusieve luxe, die bijzondere aandacht geeft aan zeer ruime leefterrassen,
nog beter zichtbaar op het beeld hieronder.
Project is 100% verkocht

Nieuw luxe project in Beveren - Residentie Laura

De voorziening van een ondergrondse parking (zonder de kosten van een autolift) geeft een enorm comfort.  Via de lift begeeft u zich zonder lange wandeling direct naar uw wagen in de kelderverdieping.  Dit concept vereenvoudigt uiteraard ook het uitladen van uw winkelaankopen.  Bovendien wordt de tuin gevrijwaard waar zich achteraan een aantal zeer exclusieve bomen bevinden (hobby vorige eigenaar).  Uw comfort van ruimte, luxe en rust staan centraal in dit project.

Dit project is ook interessant als investering.  De grote terrassen en tuinen maken een verhuur zeer aantrekkelijk.  Met de toenemende werkgelegenheid in het havengebied is Beveren zowieso een schitterende verhuurmarkt.

Uiteraard kunnen we bij interesse het project persoonlijk toelichten (overlopen van de plannen, het lastenboek, de zeer aantrekkelijke afwerkingsbudgetten, …).

Indien gewenst kan er zelfs een bezoek afgelegd worden aan Residentie Esmée in Vrasene (Provinciale Baan 28).

Het nieuwe project in Beveren heeft immers hetzelfde concept en zal met dezelfde materialen van zeer hoge kwaliteit worden opgetrokken (geen goedkope crepi maar ook hier de witte marmercomposiet in combinatie met dezelfde gevelsteen, zeer ruime budgetten keuken en vloeren, …).

We kunnen ook kennismaken met het terrein in de Kleine Kromstraat waar “Residentie Laura” ontwikkeld zal worden.
Daar kan u getuige zijn van de zeer mooie ligging en de ideale oriëntatie.  Het terrein komt ook uit in de Glazenleeuwstraat.
Hier worden, met zicht op de mooie tuin, 3 bijkomende appartementen ontwikkeld met zonovergoten terrassen.
De werken zijn opgestart in januari 2020 en schieten zeer goed op.

!!! NIEUW VANAF 1 JANUARI 2021 !!!  Informeer naar de voorwaarden om te genieten van een aankoop onder 6% btw in plaats van 21% (afbraak gevolgd door nieuwbouw). Dit kan u snel enkele  tienduizenden euro’s opleveren.

Er is een inderdaad een nieuwe regelgeving waarbij er in dossiers waar er een realisatie nieuwbouw is, voorafgegaan door een afbraak, je als kopers mogelijks kan genieten van een verlaagd btw tarief van 6% ipv 21%.  Dit is van toepassing op meerdere van onze projecten, en dus ook op Residentie Marie.

Hier zijn uiteraard een aantal voorwaarden aan gekoppeld (bij interesse verder te onderzoeken per dossier):

  • Je moet zelf in de woning/het appartement gaan wonen en het moet hoofdzakelijk voor persoonlijk gebruik aangewend worden
  • Je mag nog geen andere eigendommen in bezit hebben, al zijn er een aantal uitzonderingen.  Voor de toepassing van de notie “enige woning”, wordt geen rekening gehouden met: - andere woningen waarvan hij, ingevolge erfenis, mede-eigenaar, blote eigenaar of vruchtgebruiker is; - een andere woning die hij bewoont als eigen woning waar hij zijn domicilie heeft gevestigd en die uiterlijk op 31 december van het jaar dat volgt op het jaar van de eerste ingebruikneming of de eerste inbezitneming van de nieuwe woning is verkocht.
  • Je moet privé aankopen, aankopen via een vennootschap komen niet in aanmerking
  • Deze voorwaarden moeten 5 jaar gerespecteerd worden.
    Indien zich tijdens de termijn van minstens 5 jaar wijzigingen voordoen waardoor voormelde voorwaarden niet meer zijn vervuld moet u binnen de 3 maanden vanaf de datum waarop de wijzigingen aanvangen de FOD Financiën hiervan op de hoogte brengen door de indiening van een verklaring en het genoten belastingvoordeel terugstorten aan de Staat voor de nog te lopen jaren tot beloop van een vijfde per jaar.
    Het is dus geen alles of niets verhaal indien zich in de loop van die 5 jaar een wijziging voordoet, dat is een bijkomend voordeel !!

 

Bij vragen, aarzel niet contact op te nemen.

Andere projecten van de groep kan je bekijken op www.kyss-projects.be